Pernil De Esquer Ibèric 50% Raça Ibèrica Rodriguez


190,00€ IVA inclós

PVP/Kilo: 23,90 €

El Pernil d'engreix de camp ibèric 50% raça ibèrica Rodríguez procedeix de porcs que viuen en superfícies mínimes de 100 m2 / porc a l'aire lliure, Alimentant de cereals, i de recursos naturals de camp com alguna gla, herba o tubercles. Amb una edat mínima de sacrifici de 12 mesos. La seva mare és 100% ibèrica i el pare és 100% Duroc Jersey.


El Pernil és un producte amb un alt contingut en àcid oleic, el que fa que sigui la més "cardio-saludable" de tots els greixos animals, propiciant un increment de la taxa de el colesterol beneficiós (HDL) i reduint la taxa de colesterol perjudicial (LDL). A més d'aquest efecte beneficiós sobre el colesterol, el pernil ibèric proporciona proteïnes, vitamines B1, B6, B12 i àcid fòlic, molt beneficiós per al sistema nerviós. També és ric en vitamina E, un poderós antioxidant, i en minerals com el coure, essencial per als ossos i cartílags, calci, ferro, zinc, magnesi, fòsfor i seleni.


El rendiment aproximat en el pernil llescat és de l'40% (Pernil sencer de 8,5Kg s'obté 3,4kg / Aprox. De pernil llescat i daus).


Adquirir aquest producte